Search
Close this search box.

Jami-Kokoa itse-Laituri

Suuren päätyosan ja järkevästi muotoiltujen ponttoneiden ansiosta voi laiturilla oleskella isompikin porukka yhtä aikaa. Jami soveltuu erinomaisesti uimalaituriksi, sekä veneen kiinnitykseen. Se koostuu käyntisillasta ja päädystä, jotka ovat kiinnetty toisiinsa E-saranoilla. Käyntisillassa on 1 kpl M-100 ponttoni ja päätyosassa 4 kpl M-220 ponttoneita. Ilmatäytteisten ponttonien ansiosta laiturin pääty on kevyt, mutta kantava. Laiturin leveyden ja ponttonien muotoilun ansiosta laiturin reunakantavuus on hyvä’

 

  • Kansi: 2,4 x 3,9 m
  • Kävelysilta: 1,1 x 3,9 m
  • Kantavuus: 820 kg
  • Runkopuut: 38 x 150 ja 38 x 75 mm sahattua painekyllästettyä mäntyä.
  • Kansilaudat: 21 x 95 mm höylättyä painekyllästettyä mäntyä.

 

Huomioithan että kelluvat laiturit tulee ankkuroida joko putki- tai painoankkurein. Putkiankkurointi sopii parhaiten pieniin rauhallisiin järviin tai lampiin, jossa on pehmeä pohja. Painoankkurointi sopii hiukan tuulisempiin järviin tai jos laituriin tarvitsee kiinnittää vene.

 

Tutustu ankkurointipaketteihimme täällä: ANKKUROINTI

 

Kokoa-itse laiturit ovat toimitusmyyntituote, joten niihin lisätään aina toimitusmaksu ja ne toimitetaan asiakkaan osoitteeseen.

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 1900 €

2065,00 

Laajat maksutavat:

Suuren päätyosan ja järkevästi muotoiltujen ponttoneiden ansiosta voi laiturilla oleskella isompikin porukka yhtä aikaa. Jami soveltuu erinomaisesti uimalaituriksi, sekä veneen kiinnitykseen. Se koostuu käyntisillasta ja päädystä, jotka ovat kiinnetty toisiinsa E-saranoilla. Käyntisillassa on 1 kpl M-100 ponttoni ja päätyosassa 4 kpl M-220 ponttoneita. Ilmatäytteisten ponttonien ansiosta laiturin pääty on kevyt, mutta kantava. Laiturin leveyden ja ponttonien muotoilun ansiosta laiturin reunakantavuus on hyvä.

 

Puumateriaaleina toimii vihreä painekyllästetty mänty. Painekyllästäminen parantaa puun lahonkestävyyttä kosteissa ulko-olosuhteissa ja kestää 3–5 kertaa paremmin kuin käsittelemätön puu. Kaikki kiinnitysosat ovat meriveden kestävää alumiinia, kuumasinkittyä tai ruostumatonta terästä. Maksimi vedensyvyys pylväslaiturille on noin kaksi metriä.

 

 

  • Kansi: 2,4 x 3,9 m
  • Kävelysilta: 1,1 x 3,9 m
  • Kantavuus: 820 kg
  • Runkopuut: 38 x 150 ja 38 x 75 mm sahattua painekyllästettyä mäntyä.
  • Kansilaudat: 21 x 95 mm höylättyä painekyllästettyä mäntyä.

 

 

Tämä laituri toimitetaan osina, jonka ansiosta kuljetus asennuspaikalle on helppoa. Kansilaudat ja runkopuut ovat valmiiksi oikeaan mittaan sahattuja. Toimitus sisältää myös kiinnitystarvikkeet. Kasaus onnistuu perustyökaluilla (mitta, ruuvinväännin, vasara, sekä 10, 13 ja 17 mm kiintoavain).

 

Huomioithan että kelluvat laiturit tulee ankkuroida joko putki- tai painoankkurein. Putkiankkurointi sopii parhaiten pieniin rauhallisiin järviin tai lampiin, jossa on pehmeä pohja. Painoankkurointi sopii hiukan tuulisempiin järviin tai jos laituriin tarvitsee kiinnittää vene. Tutustu ankkurointipaketteihimme täällä: ANKKUROINTI

 

 

Toimitetaan lavan päällä.

Toimituksen mitat: 3,9 x 0,8 x 0,6 m, paino 370 kg.

Huom! Toimitusta pitää olla vastaanottamassa kaksi henkilöä.

Lisätiedot

Paino370 kg (kilogramma)
Mitat390 × 80 × 60 cm (senttimetri)