Search
Close this search box.

JetPort Max jettilaituri

JetPort Max, markkinoiden isoin, vakain ja turvallisin vesijettilaituri.

JetPort jettilaiturit ovat markkinoiden ainoat rullaavat jettilaiturit, jotka eivät voi upota vaikka niihin tulisi reikä. Laiturit ovat täytetty vaahdolla, joka myös parantaa niiden kantavuutta. Säädettävien rullien ansiosta jetti on erittäin helppo ja kevyt siirtää laiturille ja siitä pois. JetPort Max jettilaiturin pituus on 386 cm, leveys huimat 196 cm, korkeus 38 cm, paino 230 kg ja kantavuus jopa 1500 kg. Toimitus sisältää keulastopparin ja säädettävät rullat (14 kpl). Laiturissa 5 vuoden takuu.

Voit kiinnittää jettilaiturin helposti ja turvallisesti kiinteään tai kelluvaan laituriin.

 

Jettilaiturit ovat toimitusmyyntituote, joten niihin lisätään aina toimitusmaksu ja ne toimitetaan asiakkaan osoitteeseen.

 

Toimitetaan lavan päällä.

Mitat: n. 3,9 x 2,0 x 0,5 m, paino 230 kg.

Huom! Toimitusta pitää olla vastaanottamassa kaksi henkilöä.

2989,00 3439,00 

Laajat maksutavat:

Isoin ja vakain jettilaituri

JetPort Max jettilaituri on markkinoiden isoin, vakain ja turvallisin jettilaituri. Se on ainulaatuinen, lähes kaksi metriä leveä ja erittäin vakaa käyttää ja helppo huoltaa. Lisäksi se on ainoa rullaava jettilaituri, joka ei voi upota vaikka siihen tulisi reikä. .  JetPort Max jettilaiturin pituus on 386 cm, leveys huimat 196 cm, korkeus 38 cm, paino 230 kg ja kantavuus jopa 1500 kg. Toimitus sisältää keulastopparin ja säädettävät rullat (14 kpl). Laituri on valmistettu Euroopassa ja siinä on 5 vuoden takuu.

V-muotoinen sisäänajoramppi tekee laiturin käytön erittäin helpoksi ja säädettävien rullien ansiosta jetti on erittäin helppo ja kevyt siirtää laiturille ja siitä pois. Keulastoppari valmistaa, että jetti pysähtyy oikeaan kohtaan, eikä mene laiturin yli. JetPort vesijetti on rotaatiovalettu ja siinä on uv-suojattu polyeteenirakenne, joka tekee siitä myös poikkeuksellisen kantavan ja vakaan. Laiturin alla olevat ilmataskut hyödyntävät imu-efektiä, lisäten sen vakautta ja käyttömukavuutta entisestään.

Suositellaan nostettavaksi pois vedestä talveksi, muutoin takuuehdot raukeaa.

jetportmax jettilaituri

Kiinnitys helposti kiinteään laituriin

Jet Port laitureissa on edessä kaksi integroitua kiinnitysreikää putkikiinnitystä varten. Laiturit voidaan kiinnittää helposti valmiilla kiinnityssarjalla kiinteään  laituriin tai vaihtoehtoisesti käyttää itsenäisinä laitureina. Putkikiinnikesarja kiinteään laituriin sisältää 2 kpl 3 tuumaisia putkia, joissa 90 asteen kulma. Putki pultataan kiinni kiinteään laituriin, siten että se tulee ulospäin n. 400 mm ja alaspäin putkea n. 1500 mm. Putkien yhteispaino n. 30 kg.

jetport putkikiinnitysjetportlaiturin kiinnitys läheltä

 

Kiinnitys tukevasti kelluvaan laituriin

 

JetPort jettilaiturit voidaan kiinnittää tukevati valmiilla kiinnityssarjalla myös kelluvaan laituriin. Kiinnikesarja kelluvaan laituriin  sisältää 2 kpl saranoituja liitososia, joilla laiturit on erittäin helppo kiinnittää toisiinsa.

jetport kiinnitys kelluvaan laituriin jetport kiinnitysosa kelluvaan laituriin

Lisätiedot

Paino230 kg (kilogramma)
Mitat386 × 196 × 50 cm (senttimetri)
Kiinnitys

Ilman kiinnityssarjaa, Sisältää kiinnityssarjan kiinteään laituriin, Sisältää kiinnityssarjan kelluvaan laituriin

SKU SL007937 Tuoteryhmä