Search
Close this search box.

JetPort Plus jettilaituri

JetPort jettilaiturit ovat markkinoiden ainoat rullaavat jettilaiturit, jotka eivät voi upota vaikka niihin tulisi reikä. Laiturit ovat täytetty vaahdolla, joka myös parantaa niiden kantavuutta. Säädettävien rullien ansiosta jetti on erittäin helppo ja kevyt siirtää laiturille ja siitä pois. JetPort plus jettilaiturin pituus on 386 cm, leveys 147 cm, paino 178 kg, korkeus 38 cm ja kantavuus jopa 1200 kg. Toimitus sisältää keulastopparin ja säädettävät rullat (14 kpl). Laiturissa 5 vuoden takuu.

Voit kiinnittää jettilaiturin helposti ja turvallisesti kiinteään tai kelluvaan laituriin.

 

Noudettavissa Savorakin tehtaalta Rantasalmella tai toimitettuna kotiosoitteeseen. Rahtihinta muodostuu tilauksen yhteydessä.

 

Toimitetaan lavan päällä.

Mitat: n. 3,9 x 1,5 x 0,5 m, paino 178 kg.

Huom! Toimitusta pitää olla vastaanottamassa kaksi henkilöä.

1959,20 2238,40 

Laajat maksutavat:

Vakaa ja turvallinen jettilaituri

JetPort jettilaituri on markkinoiden vakain ja turvallisin jettilaituri. Lisäksi se on ainoa rullaava jettilaituri, joka ei voi upota vaikka siihen tulisi reikä. .  JetPort plus jettilaiturin pituus on 386 cm, leveys 147 cm, paino 178 kg ja kantavuus jopa 1200 kg. Toimitus sisältää keulastopparin ja säädettävät rullat (14 kpl). Laituri on valmistettu euroopassa ja siinä on 5 vuoden takuu.

V-muotoinen sisäänajoramppi tekee laiturin käytön erittäin helpoksi ja säädettävien rullien ansiosta jetti on erittäin helppo ja kevyt siirtää laiturille ja siitä pois. Keulastoppari valmistaa, että jetti pysähtyy oikeaan kohtaan, eikä mene laiturin yli. JetSport vesijetti on rotaatiovalettu ja siinä on uv-suojattu polyeteenirakenne, joka tekee siitä myös poikkeuksellisen kantavan ja vakaan. Laiturin alla olevat ilmataskut hyödyntävät imu-efektiä, lisäten sen vakautta ja käyttömukavuutta entisestään.

Suositellaan nostettavaksi pois vedestä talveksi, muutoin takuuehdot raukeaa.

jetport sivulta jetport ylhäältä

Kiinnitys helposti kiinteään laituriin

Jet Port laitureissa on edessä kaksi integroitua kiinnitysreikää putkikiinnitystä varten. Laiturit voidaan kiinnittää helposti valmiilla kiinnityssarjalla kiinteään  laituriin tai vaihtoehtoisesti käyttää itsenäisinä laitureina. Putkikiinnikesarja kiinteään laituriin sisältää 2 kpl 3 tuumaisia putkia, joissa 90 asteen kulma. Putki pultataan kiinni kiinteään laituriin, siten että se tulee ulospäin n. 400 mm ja alaspäin putkea n. 1500 mm. Putkien yhteispaino n. 30 kg.

jetport putkikiinnitysjetportlaiturin kiinnitys läheltä

 

Kiinnitys tukevasti kelluvaan laituriin

 

JetPort jettilaiturit voidaan kiinnittää tukevati valmiilla kiinnityssarjalla myös kelluvaan laituriin. Kiinnikesarja kelluvaan laituriin  sisältää 2 kpl saranoituja liitososia, joilla laiturit on erittäin helppo kiinnittää toisiinsa.

jetport kiinnitys kelluvaan laituriin jetport kiinnitysosa kelluvaan laituriin

Lisätiedot

Paino178 kg (kilogramma)
Mitat386 × 147 × 50 cm (senttimetri)
Kiinnitys

Ilman kiinnityssarjaa, Sisältää kiinnityssarjan kiinteään laituriin, Sisältää kiinnityssarjan kelluvaan laituriin

SKU SL007938 Tuoteryhmä