Search
Close this search box.

Savorak Puunkantoteline S

Moderni, tyylikäs ja kestävä puunkantoteline Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Valmistettu kestävästä mutta kevyestä alumiinista
  • Pulverimaalattu mattamusta
  • Saatavilla kolme modernia mallia
  • Erinomainen lahjaidea

 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 146 €

159,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Tyylikäs ja moderni puunkantoteline

Savorak Designin mallistoon kuuluva alumiininen puunkantoteline on täydellinen lisä käyttöön ja sisustukseen. Valmistettu kevyestä alumiinista ja viimeistelty mustaksi pulverimaalauksella, tämä design-tuote ei vain helpota puun kuljettamista vaan myös tuo tyylikkyyttä ja yhtenäisyyttä sisutukseen. Alumiininen rakenne tekee puunkantotelineestä kevyen ja helppokäyttöisen, samalla kun se tarjoaa kestävyyttä ja pitkän käyttöiän.

Käytännöllinen ja uniikki lahjaidea

Etsitkö lahjaa, joka yhdistää tyylikkään designin ja käytännöllisen toimivuuden? Savorak Designin alumiininen puunkantoteline on täydellinen valinta! Tämä elegantti ja kestävä tuote sopii loistavasti lahjaksi, joka erottuu ja ilahduttaa lahjan saajaa. Se on arvostettu lahja kaikille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä että tyylikästä designia.

Kolme upeaa mallia

Mallistossa on kolme tyylikästä, modernia ja toisistaan eroavaa puunkantotelinettä. Musta väri sopii hyvin yhteen ympäristön kanssa, erottuu siitä ja tuo telineen kauniisti esiin. Savorak puunkantoteline uppoutuu loistavasti kodin sisustuselementiksi. Tämä uniikki puunkantoteline on suunniteltu sopimaan saumattomasti yhteen muiden Savorak Design malliston tuotteiden kanssa, täydentäen ulkotilojesi ilmettä ja tarjoten yhtenäisen kokonaisuuden.

 

Tutustu Savorak Design -mallistoon.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino5 kg (kilogramma)
Mitat40 × 30 × 25 cm (senttimetri)
Koko

Iso, Keskikoko, Pieni

SKU ST006067 Tuoteryhmät , ,