Search
Close this search box.

Savorak Ristipollarit 4 kpl + törmäyssuojat 3 paria – veneenkiinnityssetti

Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston ristipollari kiinnittää isommankin veneen laituriisi ja laadukkaat törmäyssuojat suojaavat niin laituriasia, kuin venettäsi.Savorak mallisto avainlippu tuote

Savorak ristipollari 4 kpl

  • Runko RST, pulverimaalattu, musta
  • Mitat 200 x 84 x 80mm
  • Pakkaus sisältää kiinnitystarvikkeet

Törmäyssuoja PRO, musta 3 paria

  • 850 x 75 x 165 mm
  • Sisältää kiinnitystarvikkeet

 

568,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Laadukas setti suojaamaan venettäsi

Kestävät ja tyylikkäät Savorak ristipollarit kiinnittävät veneesi tukevasti laituriin ja törmäyssuojat suojaavat venettäsi naarmuilta. Settinä veneilijälle edullisempaan hintaan.

Tukeva ja tyylikäs ristipollari kiinnittää veneesi näppärästi

Tyylikäs ja kestävä ristipollari on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja pitkäikäistä ratkaisua. Tämä vahva pollari on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty tyylikkäästi mustalla pulverimaalauksella. Tämä yhdistelmä takaa tuotteelle erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden, sillä haponkestävä teräs suojaa sitä sään vaihteluilta ja korroosiolta, kun taas maalaus antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön. Sen vankka rakenne ja huolellisesti suunniteltu design tekevät siitä erinomaisen ratkaisun sekä esteettisiin että toiminnallisiin tarpeisiin. Lisäksi sen helppo asennus tekee siitä kätevän valinnan niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä. Tämä helppokäyttöinen pollari sopii kaikenlaisiin laitureihin ja myös isompien veneiden kiinnitykseen.

Törmäyssuojat suojaavat niin laituria kuin venettä kolhuilta ja naarmuilta

Laadukkaat törmäyssuojat laituriin tarjoavat erinomaista suojaa sekä laiturille että veneille. Valmistettu vahvasta sään ja iskunkestävästä materiaalista, joten suojaavat laituria kolhuilta ja vaurioilta, jotka voivat aiheutua veneiden kiinnittämisestä tai muusta käytöstä. Niiden huolellisesti suunniteltu rakenne ja materiaalivalinta takaavat pitkän käyttöiän ja vähentävät ylläpitotarvetta. Lisäksi näiden törmäyssuojien helppo asennettavuus tekee niistä kätevän valinnan niin yksityiskäyttöön kuin ammattikäyttöönkin. Riippumatta siitä, onko kyseessä pieni veneranta tai suuri satama-alue, laadukkaat törmäyssuojat laituriin tarjoavat luotettavaa suojaa ja pitkäaikaista käyttöä veneiden ja laiturin turvallisuuden varmistamiseksi.”

Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino10 kg (kilogramma)
Mitat100 × 50 × 40 cm (senttimetri)
SKU FI124-1-2 Tuoteryhmät , Avainsana