Från finska skogen till sommarens paradplats

Trämaterial i Norden är världens bästa. Detta bästa material använder vi i Rantasalmi, vid Saimaa sjöområdet där vi tillverkar handgjorda Savorak bryggor. Vi tar dig med på äventyret från skogen ända tills på färdiga Savorak bryggan vid stranden!

Lång produktutveckling ger resultat

Tekniskt, funktionellt, och estetiskt högklassiga Savorak bryggan är resultat av produktutveckling sedan 2008. Redan från början har vi utmanat oss själva att utveckla de bästa bryggorna i marknaden. Vi har lärt oss känna till både sjö- och havförhållanden. Systematisk inlärning, produktutveckling tillsammans med högklassiga material och god feedback från våra kunder har lett till de välkända modellerna av Savorak bryggor.

Vi i Savorak gör produktutvecklingen hela tiden. Våra återförsäljare över hela Finland är en väsentlig del av utvecklingsprocessen.De ger Savorak värdefulla utvecklingsideer och delar erfarenheter för att främja produktutvecklingen på Savorak fabriken.

Alla aktiviteter på företaget baserar sig på kvaliteten och naturligtvis är tekniska detaljer också en väsentlig del av kvaliteten:

  1. Bryggans dubbelram är grunden för kvaliteten
  2. Brygg däckets höjd förlänger bryggans livslängd
  3. Skruv spikarna håller fast
  4. Slät däck bräda är hållbar och motstår varierande förhållanden
  5. Hörnen på bryggan är bearbetade
  6. Savorak bryggan kan stanna kvar över vintern
  7. Vi levererar bryggan förmonterad. Vi kan också ta hand om allt: vi monterar och installerar bryggan färdigt på stranden.

Klikkaa halutessasi lukemaan lisää näistä 10 syystä valita juuri Savorakin laituri rantaasi!

sv_SESV