Ekotuolit + pöytä-setti

Tuotteiden hintoihin vaikuttaa materiaalit, sekä viimeistelyyn käytetyt aineet.

Ekotuolit + pöytä-setti sisältää kaksi EcoFurn Ekotuolia, Lilli pöydän sekä pellava niskatyynyt.

EcoFurn Ekotuolit, sekä Lilli pöytä on valmistettu ainoastaan massiivipuusta ja köydestä, eikä sisällä lainkaan muita osia. Hamppuköysi tekee niistä tukevia ja joustavia. Kalusteet voidaan voidaan sijoittaa myös epätasaiselle alustalle ja ne pysyvät silti tasapainossa. Oikein hoidettuina tuotteet ovat pitkäikäisiä ja lähes kaikkia voidaan käyttää myös ulkona.

Niskatyyny on pellavaa ja suunniteltu juuri EcoFurn Ekotuolia varten. Täytteenä nopeasti kuivuva polyesterimikrokuitu, joka on valmistettu merestä kerätyistä PET-pulloista.

 

 

Lilli on sivupöytä EcoFurn Ekotuolille ja se toimii myös erittäin hyvin jalkarahina. Lilli on saatavissa kaikissa samoissa puumateriaaleissa ja väreissä kuin Ekotuoli ja sitä voidaan käyttää sisällä ja ulkona.

Tärkeitä tietoja ja ohjeita, lue ennen tuotteen käyttöönottoa Käyttö- ja hoito-ohjeet

Käyttö- ja hoito-ohjeet

233,40 480,00 

Kuvaus

EcoFurn Ekotuoli on valmistettu ainoastaan massiivipuusta ja köydestä, eikä sisällä lainkaan muita osia. Hamppuköysi tekee tuolista joustavan, jolloin siinä on mukava istua. Tuoli voidaan sijoittaa myös epätasaiselle alustalle ja pysyy silti tasapainossa. Oikein hoidettu Ekotuoli on pitkäikäinen ja lähes kaikkia voidaan käyttää myös ulkona.

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino18 kg (kilogramma)
Mitat127 × 15 × 45 cm (senttimetri)
Materiaali ja väri

Tervaleppä, öljytty, Tervaleppä, musta, öljytty, Tervaleppä, käsittelemätön, Saarni, ruskea, öljytty, Saarni, harmaa, öljytty, Koivu, vaaleanruskea, öljytty, Koivu, valkoinen, maalattu, Lehtikuusi, käsittelemätön, Tammi, öljytty, Mänty, musta, öljytty, Mänty, ruskea, öljytty, Mänty, harmaa, öljytty, Mänty, valkoinen, öljytty