Search
Close this search box.

Mökki-P-rullaponttonilaituri 3,15 x 4 m, kävelysillalla

Suosittu ja edullinen mökki-P -laiturimme soveltuu kaikkiin käyttötarkoituksiin ja nyt laituria saa myös rullaponttoneilla! Laituri on erinomainen niin uintiin, vedenhakuun kuin oleskeluun tai veneen kiinnitykseen. Rullaponttonit varmistavat laiturin helpon ja kevyen siirtelyn veteen ja pois vedestä.

 

Pyörivät Rolleri-rullaponttonit tekevät laiturin siirrosta veteen ja talveksi rannalle helppo. Ponttoneilla laiturista saadaan vakaa suhteessa ponttonien kantavuuteen, sillä oikein asennettuna pyöreä ponttoni säilyttää nosteen tasaisena kallistuessaankin.

 • Kannen pinta- ala: 12,6 m
 • Toimitukseen sisältyy vakio kävelysilta laiturin värisenä ( 1,2 x 5 m)
 • Runkomateriaali: Painekyllästetty 48 x 148 mm
 • Pintamateriaali: painekyllästetty vihreä 28 x 120 mm
 • Ponttonit 2 kpl putkiponttoni 400 x 3900 mm,  2 kpl rullaponttoni 600 x 1300 mm, sekä käyntisiltaan 1 kpl rullaponttoni 600 x 1000 mm
 • Rolleri-ponttonit UV-suojatusta polyeteenistä (PV), kantavuus 300 – 340 kg
 • Kylkiverhous 2 laudalla
 • Kansilautojen kiinnitys RST ruuvinaula 75 mm
 • Toimitus sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnitysraudat (2 kpl/ponttoni)

 

Huomioithan että laituri tulee ankkuroida painoankkurein. Talveksi ankkurointiketjut irrotetaan, pudotetaan pohjaan ja merkitään kellukkein.

 

 

5700,00 

Laajat maksutavat:

Miksi valita Mökkilaituri?

 • Savorak laiturit toimitetaan aina valmiiksi koottuna mahdollisimman lähelle rantaviivaa.
 • Kelluva laituri nousee ja laskee vedenpinnan vaihteluiden mukaan, joten vältyt korkeuden säätötöiltä keväisin ja syksyisin.
 • Laiturin reunoille sijoitetut putkiponttonit pitävät laiturin vakaana, joten voit hyödyntää sitä monenlaiseen käyttöön. Lisäämällä laituripenkit tai kalusteita pääset nauttimaan rantamaisemista vieläkin enemmän. Uimaportaat ja hyppylauta tuovat riemua uintireissuihin. Jykevä laituri sopii erittäin hyvin myös veneen kiinnitykseen.
 • Savorak mökkilaituri on käytössä kestävä ja pitkäikäinen, koska sen valmistuksessa käytetään laadukkaita materiaaleja. Kansilaudat ovat sileitä, jolloin ne ovat helppo pitää puhtaana, eikä niiden pinnalla seiso vesi. Kaikki rautaosat ovat kestävää kuumasinkittyä terästä ja rakenne on suunniteltu niin etteivät ne ole vedessä. Putkiponttonit ovat valmistettu kestävästä HDPE-muovista, joka säilyttää hyvin kantavuutensa, kestää pakkasta ja iskuja. Ponttoneissa on sileä pinta, joka hylkii levää ja likaa.
 • Kaunis viimeistely syntyy kotimaisena käsityönä Rantasalmen tehtaalla.
 • Suopeissa olosuhteissa, joissa jäät sulavat paikalleen, eikä myrskytuuli pääse puhaltamaan suoraan talvehtii laituri vedessä, jolloin vältyt syksyllä nostotyöltä ja laituri on keväällä valmiina vedessä.

Mikä rullaponttoni?

Pyörivät Rolleri-rullaponttonit tekevät laiturin siirrosta veteen ja talveksi rannalle helppo. Ponttoneilla laiturista saadaan vakaa suhteessa ponttonien kantavuuteen, sillä oikein asennettuna pyöreä ponttoni säilyttää nosteen tasaisena kallistuessaankin.

Rolleri-ponttonit on valmistettu kestävästä UV-suojatusta polyeteenistä (PV). Mitat 600 x 1300 mm ja kantavuus on 340 kg, sekä 600 x 1000 mm.  Toimitus sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnitysraudat rullaponttoneille (2kpl/ponttoni).

 

Kylkiverhoilu viimeistelee mökkilaiturin ulkonäön

Kaunis mökkilaituri on kauttaaltaan kylkiverhoiltu ja näinollen viimeistellyn näköinen. Mökkilaiturimme puumateriaalina toimii vihreä tai ruskea painekyllästetty mänty. Painekyllästäminen parantaa puun lahonkestävyyttä kosteissa ulko-olosuhteissa ja se kestää 3-5 kertaa kauemminkin kuin kyllästämätön puu. Paineistettaessa suoja-aine tunkeutuu laholle alttiin pintapuusolukon läpi. Puun kyllästämiseen on tarkat yhteiset laatuvaatimukset sekä standardit ja suoja-aineet ovat turvallisia.  Kyllästyksessä puun paino kasvaa merkittävästi, mutta kuivaessaan se palaa lähes alkuperäiseen painoon.

 • Kannen pinta- ala: 13 m² (3,15 x 4 m)
 • Toimitukseen sisältyy vakio kävelysilta laiturin värisenä ( 1,2 x 5 m)
 • Runkomateriaali: Painekyllästetty 48 x 148 mm
 • Pintamateriaali: painekyllästetty vihreä 28 x 120 mm
 • Kylkiverhous 2 laudalla
 • Kansilautojen kiinnitys RST ruuvinaula 75mm
 • Ponttonit 2 kpl putkiponttoni 499 x 3900 mm,  2 kpl rullaponttoni 600 x 1300 mm, sekä käyntisiltaan 1 kpl rullaponttoni 600 x 1000 mm

 

Ankkurointi

Huomioithan että laituri tulee ankkuroida painoankkurein. Talveksi ankkurointiketjut irrotetaan, pudotetaan pohjaan ja merkitään kellukkein.

Tutustu ankkurointipaketteihimme täällä:

Painoankkurointi 790 kg

Painoankkurointi 960 kg

 

Laiturin käyttöönotto

Jos tilaat laiturille kotiinkuljetuksen, toimitetaan laituri niin lähelle rantaa kuin kuorma-autolla on mahdollista. Laiturin asennus onnistuu 3-4 hengen porukalla.

 1. Toimituksen sisällön tarkastus
 2. Siirto veteen
 3. Ankkurointi
 4. Lisävarusteiden asennus
 5. Nauti!

 

Toimitetaan kahdessa osassa. Myös nouto Rantasalmen tehtaalta. Rahti alkaen 240,80€ (Toimituskulut paikkakunnallesi lasketaan ostoskorisivulla syöttämällä postinumero)

Kuljetusyhtiö toimittaa laiturin mahdollisimman lähelle rantaviivaa, josta se on helppo työntää tai nostaa veteen. Ankkurointi onnistuu helposti kelluvan laiturin kannelta valmiiksi kasatun ankkurointipaketin avulla. Ankkurointia varten laiturista löytyy valmiina koukut kettinkien kiinnitystä varten ja niiden kohdalta kansilaudat ovat kiinnitetty ruuveille, jolloin ne on helppo irrottaa. Selän puolelle tulevat painot uitetaan laiturin kannella sopivalle kohdalle, kettinki kiinnitetään ensimmäiseen ankkurointipainoon sakkelilla, jonka jälkeen loput painot pudotetaan pohjaan. Ankkurointiketjut kiinnitetään laiturin kanteen ristikkäin. Rantapään ketjut kiinnitetään myös ristikkäin rantaan sopivalla tavalla, esim. kiviin tai maa-ankkureihin.

Lataa ankkurointiohje

 

Lisätiedot

Paino750 kg (kilogramma)
Mitat400 × 315 × 80 cm (senttimetri)
Materiaali

Vihreä painekyllästetty lauta, Ruskea painekyllästetty lauta

SKU SL006618 Tuoteryhmät , Avainsana