Search
Close this search box.

Pylvään nostinmekanismi

Lip-Lap pylvään nostinmekanismi. Tämä on uusi ja parannettu nostinmekanismi, jossa on RST-ketju. Sopii kaikkiin Lip-Lap säädettäviin pylväsprofiileihin. Myös pylväisiin, joissa on vanhanmallinen kuumasinkitty kettinki.

Tällä nostinmekanismilla päivität vanhan pylvään mekanismin uudenmalliseksi. Pylvään profiili on pysynyt samana kaikissa pylväissä, joten pystyt helposti vaihtamaan nostinmekanismin helposti uuteen. Nostinmekanismi päivittyi kaudelle 2016. Tämä toimii paremmin ja herkemmin kuin vanhanmallisella kettingillä.

Varmista vain minkä mittaiset vanhat pylvääsi ovat ja valitse oikealla olevasta valikosta sinulle sopiva pituus. Näin saat uuden ja toimivan nostinmekanismin vanhaan pylväslaituriisi!

Kuinka mekanismi vaihdetaan?

Irroita pylväät laiturista. Voit jättää puuosat kellumaan esim. uittokellukkeiden varaan. Irroita pylvään yläpäästä 6 x 90 mm RST-pultti (nro. 6) joka lukitsee nostinmekanismin paikoilleen. Tämän jälkeen voit nostaa vanhan nostinmekanismin pois profiilista. Aseta uusi nostinmekanismi paikoilleen ja kiinnitä 6 x 90 mm pultti takaisin paikoilleen.

150,00 

Laajat maksutavat:

Lisätiedot

Paino30 kg (kilogramma)
Mitat250 × 30 × 20 cm (senttimetri)