Savorak pöytä ja penkki laiturille

 

Tukeva ja säänkestävä Savorak- malliston pöytä ja selkänojallinen penkki laiturille

  • Puuosat valittavissa: vihreä tai ruskea painekyllästetty mänty, sekä ekologinen lehtikuusi.
  • Runko RST, pulverimaalattu, musta
  • Pöydän mitat: 1495 x 800 x 735mm, paino: n. 40 kg
  • Penkki selkänojalla mitat: 1500 x 550 x 840mm, paino: n. 38 kg
  • Toimitus osina, pakkaus sisältää kokoonpanotarvikkeet

 

Pöydän kokoonpano-ohje

Penkki selkänojalla kokoonpano-ohje

1063,00 1158,00 

Kuvaus

Katseen ja myrskyn kestävät kalusteet laiturille

Suomessa valmistetut Savorakin kalusteet on suunniteltu vaativiinkin olosuhteisiin, kuten laiturilla käytettäväksi. Tukevaksi tehtyjä kalusteita ei vie kovatkaan tuulet mennessään. Pöydän ja tuolin voi kiinnittää halutessaan rungosta alustaan. Tyylikäs yhtenäinen setti sopii käytettäväksi niin terassilla, laiturilla kuin pihakalusteina.

 

Mattamusta runko on tyylikäs ja ennen kaikkea kestävä valinta

Pöydän ja penkin runko on kestävää ja helppohoitoista mattamustaksi maalattua ruostumatonta terästä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko kestää kaikki sääolosuhteet ja sopii mitä erilaisimpiin ulkotiloihin. Ruostumattoman teräksen hyvä korroosion kestävyys perustuu sen sisältämään kromiin. Kromi reagoi hapen kanssa ja muodostaa suojakalvon teräksen pinnalle. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä metalleista, eikä mikään muu metalliseos pysty samaan saavutukseen.

 

Laadukas puumateriaali yhdistettynä mustaan viimeistelee rantamaisemasi

Puuosista löydät varmasti terassiin tai laituriin sopivan värivaihtoehdon: vihreä tai ruskea painekyllästetty mänty, sekä ekologinen lehtikuusi. Painekyllästäminen parantaa puun lahonkestävyyttä kosteissa ulko-olosuhteissa ja se kestää 3-5 kertaa kauemminkin kuin kyllästämätön puu. Paineistettaessa suoja-aine tunkeutuu laholle alttiin pintapuusolukon läpi. Puun kyllästämiseen on tarkat yhteiset laatuvaatimukset sekä standardit ja suoja-aineet ovat turvallisia. Kyllästyksessä puun paino kasvaa merkittävästi, mutta kuivaessaan se palaa lähes alkuperäiseen painoon. Lehtikuusi on ekologinen ja myrkytön luonnon kyllästämä kestopuu. Se on lahon kestävä ilman käsittelyaineita ja kestää kulutusta. Ilman pintakäsittelyä lehtikuusi harmaantuu muutamassa vuodessa.

Lisätiedot

Paino 78 kg
Mitat 150 × 80 × 200 cm
Väri

Vihreä, Ruskea, Lehtikuusi