Search
Close this search box.

Savorak Tupla avantouintiportaat 9 askelmaa

Alumiiniset tupla talviuintiportaamme ovat suunniteltu ja toteutettu vaatimusten mukaisesti: Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Korkeus vedenpinnasta n. 1,5m
  • Askelmat ovat päällystetty kumimatolla
  • Mitat: 1975 x 1900 x 1500 mm
  • Portaiden syvyys 200 mm ja askelman korkeus 160 mm
  • Toimitusaika noin 3-4 viikkoa

5800,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Kestävät ja turvalliset tupla leveät avantouintiportaat

Hyvä talviuintipaikka on ennen kaikkea turvallinen, käytännöllinen ja viihtyisä. Lämpimän pukeutumistilan ja avannon lisäksi sieltä tulee löytyä turvalliset ja vakaat avantouintiportaat.  Avantouintiportaiden tulee olla riittävän pitkät ja niiden tulee ulottua myös ylös niin, että avannosta pääseminen on helppoa. Tupla avantouintiportaamme on suunniteltu ja toteutettu vaatimusten mukaisesti. Korkeus vedenpinnasta n. 1,5 m ja leveys n. 2 m. Portaat on valmistettu kauniisti muotoillusta, kestävästä ja kevyestä alumiinista. Alumiini ei ruostu eikä vety. Portaiden askelmat on päällystetty kumimatolla, joka tekee niistä miellyttävät ja luistamattomat. Koko portaiden mittaiset käsijohteet ovat pyöreät, joten veteen meno ja ylösnousu on turvallista ja pyöreä muotoilu on käteen sopiva.

Loivat ja leveät askelmat

Avantouintiportaiden askelmien on oltavat suorat ja tarpeeksi leveät, jotta ne muodostavat jalalle hyvän tuen.  Askelmien syvyys ja matala korkeus tekevät veteen laskeutumisesta ja sieltä nousemisesta helppoa ja turvallista. Askelmien syvyys on  200 mm ja korkeus 160 mm, lisäksi ne ovat kauttaaltaan päällystetty kestävällä kumimatolla.

Talviuinti virkistää ja edistää terveyttä

Talviuinti on helppo ja nopea terveysliikuntamuoto jota voidaan harrastaa sille varatussa uimapaikassa. Talviuinti kohentaa mielialaa, parantaa kehon hyvinvointia ja sopii lähes kaikille. Avannon sulana pitoon löytyy uusi ja erittäin helppokäyttöinen sulanapitojärjestelmä, jossa ilmapumpun avulla puhalletaan letkun kautta ilmaa pohjassa olevaan ilmalautaseen. Avanto 6 sulanapitojärjelmä.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino120 kg (kilogramma)
Mitat300 × 180 × 220 cm (senttimetri)