Tupla avantouintiportaat

Alumiiniset tupla talviuintiportaamme ovat suunniteltu ja toteutettu vaatimusten mukaisesti:

 

  • Korkeus vedenpinnasta n. 1,5m ja leveys 0,9m
  • Askelmat ovat päällystetty kumimatolla
  • Mitat: 1975 x 1900 x 1500 mm
  • Portaiden syvyys 200 mm ja askelman korkeus 160 mm

5800,00 

Kuvaus

Kestävät ja turvalliset tupla leveät avantouintiportaat

Hyvä talviuintipaikka on ennen kaikkea turvallinen, käytännöllinen ja viihtyisä. Lämpimän pukeutumistilan ja avannon lisäksi sieltä tulee löytyä turvalliset ja vakaat avantouintiportaat.  Avantouintiportaiden tulee olla riittävän pitkät ja niiden tulee ulottua myös ylös niin, että avannosta pääseminen on helppoa. Tupla avantouintiportaamme on suunniteltu ja toteutettu vaatimusten mukaisesti. Korkeus vedenpinnasta n. 1,5 m ja leveys n. 2 m x 0,8 m.  Portaat on valmistettu kauniisti muotoillusta, kestävästä ja kevyestä alumiinista. Alumiini ei ruostu eikä vety. Portaiden askelmat on päällystetty kumimatolla, joka tekee niistä miellyttävät ja luistamattomat. Koko portaiden mittaiset käsijohteet ovat pyöreät, joten veteen meno ja ylösnousu on turvallista ja pyöreä muotoilu on käteen sopiva.

savorak tuplatalviuintiporras

Loivat ja leveät askelmat

Avantouintiportaiden askelmien on oltavat suorat ja tarpeeksi leveät, jotta ne muodostavat jalalle hyvän tuen.  Askelmien syvyys ja matala korkeus tekevät veteen laskeutumisesta ja sieltä nousemisesta helppoa ja turvallista. Askelmien syvyys on  200 mm ja korkeus 160 mm, lisäksi ne ovat kauttaaltaan päällystetty kestävällä kumimatolla.

savorak talviuintiporras askelmat

Talviuinti virkistää ja edistää terveyttä

Talviuinti on helppo ja nopea terveysliikuntamuoto jota voidaan harrastaa sille varatussa uimapaikassa. Talviuinti kohentaa mielialaa, parantaa kehon hyvinvointia ja sopii lähes kaikille. Avannon sulana pitoon löytyy uusi ja erittäin helppokäyttöinen sulanapitojärjestelmä, jossa ilmapumpun avulla puhalletaan letkun kautta ilmaa pohjassa olevaan ilmalautaseen.  Avanto 6 sulanapitojärjelmä.

 

Lisätiedot

Paino 120 kg
Mitat 300 × 180 × 220 cm