Search
Close this search box.
Savorak myyjä elkku pöntinen puumala

Ota yhteyttä:

Pellos Marin Oy

Lappeenrannantie 638
52420 Pellosniemi

Toimisto ja myynti:
pellosmarin@pellosmarin.fi
Puh. 010 666 7220

www.pellosmarin.fi/
www.facebook.com/pellosmarin

 

Elias Pöntinen
elias.pontinen@pellosmarin.fi
Puh. 040 555 0959
 

 

 

 

 

 

 

 

Elias Pöntinen
Puh. 040 555 0959
p.saaristopalvelut@gmail.com

 

Elias “Elkku” Pöntinen

Pellosmarinin tiimin uusin vahvistus, joka keskittyy erityisesti Puumalan alueelle! Eliaksen avulla tuomme asiakkaillemme Puumalassa paikallista asiantuntemusta ja sitoutumista parhaaseen palveluun. Uusi myyjämme on valmis auttamaan teitä kaikissa tarpeissanne, oli kyse sitten rakentamisesta, remontoinnista tai kodin kunnostamisesta. 

Puumalasta lähtöisin oleva ja nykyinen kesäasukas Elias, tunnetummin Elkku perusti asiakastarpeiden pohjalta Puumalan Saaristopalvelut Oy:n. Vastikään perustettu monialayritys tarjoaa laitureiden lisäksi apua mökkiläisten tarpeisiin aina kattoremonteista ja maalaustöistä ilmalämpöpumppujen asennukseen ja huoltoon. “Mökillä saaressa puuhaillessa ja naapureita autellessa on vuosien saatossa huomannut että varsinkin pienemmille päivän tai parin keikoille ei meinaa tekijöitä löytyä mitenkään. Siitähän se ajatus sitten lähti ja alkoi muodostumaan palvelusalkku .”

Puumalan Saaristopalvelut Facebookissa.

Puumalan Saaristopalvelut Instagramissa.

Vauhdikkaat moottorilajit ovat vieneet miehen mennessään ja mökkeilyn lisäksi harrastuksiin kuuluu moottoripyöräily. “Aikaisemmin on tullut harrastettua enemmänkin, mm. moottorikelkkailua ja kilpaveneilyä. Tällä hetkellä moottoripyöräily yksin auttaa unohtamaan arjen kiireet.” Kuten kuvakin kertoo Elkku myös kova Jukureiden kannatta, ollut jo usean vuosikymmenen ja pelejä tulee käytyä katsomassa myös ulkopaikkakunnilla.

Mikä on oma taustasi & osaamispohjasi laitureiden myyntiin?

“Kokemusta löytyy 17 vuoden ajalta rakennusalan myynti- ja työnjohtohommista. Asiakaslähtöisyys on minulle erityisen tärkeää. Kuuntelen tarkasti asiakkaideni tarpeita ja toiveita, jotta voin tarjota heille parhaita mahdollisia ratkaisuja. Erityisesti saaristossa oleviin kiinteistöihin erikoistunut tiimi tarjoaa palvelut kaikenkokoisiin ja näköisiin projekteihin, eikä yksikään keikka ole liian pieni.

laituri-puumala

Miten itse kuvailisit Savorakin laitureita?

“Näin koneinsinöörinkin näkökulmasta tarkasteltuna Savorakin laiturit ovat vaikuttavia sekä ulkonäöltään että laadultaan. Ne ovat erittäin hyvin suunniteltuja rakenteeltaan, ja niiden kiertojäykkyys eli kyky vastustaa vääntövoimia on erinomainen. Tämä tarkoittaa, että laiturit kestävät hyvin erilaisia sääolosuhteita ja käyttöä ilman merkittävää vääntymistä tai epävakautta. Savorakin laiturit edustavat korkealaatuista suunnittelua ja valmistustapaa, jotka varmasti vastaavat mökkiläisten tarpeita kestävyyden ja toimivuuden suhteen.”