Savorak Maksituikku

Tunnelmallinen ja tyylikäs Savorak tuikkukynttelikkö.
Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Sopii sisä- ja ulkokäyttöön
  • Materiaalina ruostumaton teräs
  • Kaksi värivaihtoehtoa: kirkas ja musta
  • Paino n. 2 kg
  • Leveys 150 mm
  • Korkeus 222 mm

 

Halvin hinta viimeisen 30 päivän aikana 181 euroa.

 

 

 

181,00 

Kuvaus

Tunnelmallinen kynttilälyhty ulko- ja sisäkäyttöön

Savorak kynttilälyhdyt on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat viimeistelty kiillotuksella tai pulverimaalattu mustaksi. Lyhty luo tunnelmallisen trendikkään tunnelman pimeneviin iltoihin, sekä on kodin tai pihan kaunis yksityiskohta. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Saimaan rannalla, Itä-Savossa.

Värivaihtoehtoja on kaksi: pulverimaalattu musta ja kirkas. Maksituikun halkaisija on 150 mm ja siihen sopii 60 mm kynttilä. Saatavilla myös kaksi muuta kokoa: isompi Ulkotulisija, sekä pienempi Tuikkukynttelikkö.

 

savorak tulisijat musta ja kirkas

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

 

Savorak mallisto avainlippu tuote

 

Lisätiedot

Paino2 kg (kilogramma)
Mitat25 × 25 × 35 cm (senttimetri)
Väri

kirkas, musta