Search
Close this search box.

Savorak Sähkö- ja vesitolppa setti

Tyylikäs ja kestävä Savorak malliston sähkö- ja vesitolppa valmiina settinä edullisemmin. Savorak mallisto avainlippu tuote

  • Rungot RST pulverimaalattu musta
  • Korkeus 1000 mm
  • Sähkötolpassa yksi pistorasia CEE 16A, IP67
  • Vesitolpassa hana ja letkuteline

Huomioithan, että lähetys koostuu useammasta pakkauksesta ja ne saatetaan toimittaa eri aikaan.

855,00 

Tutustu Savorak-malliston tuotteisiin:

Laajat maksutavat:

Sähkö- ja vesitolppa viimeistelee laiturisi tyylillä

Sähköt ja juokseva vesi suoraan laiturille helpottaa mm. veneen huoltotoimenpiteitä, sekä lisää laiturin käyttömukavuutta.  Osta helposti ja edullisemmin settinä. Pistorasia on suunniteltu erityisesti veneiden tarpeisiin. Siinä on kätevä suojaläppä, joka auttaa pitämään roskat ja kosteuden poissa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vesiympäristöön. Pistorasia soveltuu laituritolppaan asennettavaksi ja tarjoaa luotettavan sähkönsyötön erilaisille veneissä tarvittaville laitteille.

Tyylikäs vesitolppa sopii kaikille laitureille ja terasseille

Kestävä ja monipuolinen vesitolppa laituriin, joka on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa vesipistettä veneilijöille ja laiturin käyttäjille. Kylkeen kiinnitetty letkuteline pitää vesiletkun siististi paikoillaan ja helpottaa käyttöä. Tämä helppokäyttöinen vesitolppa  sopii niin satamiin, kuin kotilaitureille.

Laadukas ja kestävä materiaali takaa pitkän käyttöiän

Tyylikäs ja kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu tolppa on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja pitkäikäistä ratkaisua. Tämä vahva tuote on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty tyylikkäästi mustalla pulverimaalauksella. Tämä yhdistelmä takaa tuotteelle erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden, sillä ruostumaton teräs suojaa sitä sään vaihteluilta ja korroosiolta, kun taas musta pulverimaalaus antaa sille modernin ja tyylikkään ulkonäön. Sen vankka rakenne ja huolellisesti suunniteltu design tekevät siitä erinomaisen ratkaisun sekä esteettisiin että toiminnallisiin tarpeisiin. Lisäksi sen helppo asennus tekee siitä kätevän valinnan niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Avainlippu-tuote

Avainlippu-merkin saaminen on merkittävä saavutus Savorak Laitureiden Savorak-mallistolle, sekä yritykselle että asiakkaille. Avainlippu on Suomessa käytössä oleva merkki, joka osoittaa tuotteen tai palvelun olevan suomalaista työtä ja kotimaisesta arvoketjusta.

Avainlippu-merkin saaneet tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat luotettavia valintoja. Merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja täyttää tietyt laatu- ja turvallisuusstandardit.

Avainlippu-merkki tuotteen ostaminen tukee suomalaista työllisyyttä ja yrityksiä, jotka valmistavat tuotteita kotimaassa. Asiakkaana voit tuntea hyvää mieltä siitä, että ostoksesi edistää kotimaista ja paikallista taloutta.

Yrityksenä sitoudumme valmistamaan tuotteemme Suomessa ja noudattamaan korkeita laatustandardeja.
Otamme yhteiskuntavastuun vakavasti ja panostamme paikalliseen työllisyyteen ja talouteen.

Savorak mallisto avainlippu tuote

Lisätiedot

Paino10 kg (kilogramma)
Mitat11 × 20 cm (senttimetri)